Uslovi korišćenja
  1. Ovaj portal sam po sebi nema nikakve posebne uslove da biste ga koristili. Slobodno je posećivati ga, po želji.
  2. Ukoliko ste običan posetilac sajta, znajte da vas niko nije naterao da sajt posetite, da ono što na njemu piše čitate, a još manje da i uradite nešto što na njemu piše ili što vam se učini da je sugerisano. Ovaj sajt nikome ne sugeriše ništa i svako je odgovoran sam za svoje postupke. Vlasnik domena, hostinga i sadržaja ni na koji način nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja posetiocu sajta može biti izazvana zbog nečega što je na sajtu pročitao ili uradio.
  3. Ukoliko ste registrovani šahovski klub koji radi sa decom, znajte da ćemo pre nego što vam dozvolimo da svoj profil objavite na sajtu, proveriti da li stvarno postojite.
  4. Ukoliko imate registrovan profil na ovom sajtu, takav da vam je dozvoljeno da po sajtu pišete, znajte da ne tolerišemo širenje mržnje i konflikata na ovom sajtu, rasne, verske, nacionalne, seksualne ili bilo kakve druge. Teme na ovom sajtu treba da su vezane za šah ili za decu, a najbolje u kombinaciji. Ostalo - ne. Za sve što napišete, sami odgovarate, autore objavljujemo, da se zna ko su i šta su.
  5. Ukoliko se preko ovog sajta, registrujete na servise trećih lica (recimo na ChessKid.Com) znajte da ste time prihvatili uslove tih lica za korišćenja resursa, alata, sajtova i ostalog što su vam stavili na raspolaganje. Mi sa tim nemamo ništa, pa zbog toga - proverite sve što radite unapred i dvaput. Mi se trudimo da sve bude urađeno najbezbednije, najbezbolnije, najlegalnije, ali ne garantujemo nikome ništa.
  6. Ukoliko nas kontaktirate kroz formular (tzv. 1. Način) za registraciju na ChessKid.Com, znajte da taj formular samo nama šalje email. Vaši podaci se nigde kod nas ne čuvaju, ne upisuju ni u kakvu bazu, i ne obrađuju dalje, barem ne koliko smo mi upoznati. Za ono što napišete u formularu, sami ste odgovorni - kako nam vi pošaljete, mi tako iskoristimo podatak da bismo vam otvorili korisnički nalog na ChessKid.Com, sem u slučaju kada eventualno iskoristite neku nedozvoljenu frazu ili karakter, koja se kosi sa pravilima registracije na ChessKid.Com - to ćemu u hodu ispravljati i o tome vas obavestiti e-mailom. Dakle, ono što nam pošaljete od podataka kroz formulare, mi iskoristimo takvo kakvo jeste da bismo vam besplatno napravili besplatan profil na ChessKid.Com i tu se naša uloga završava. Slanje nama takvog email-a je takođe vaša svojevoljna odluka i ni za jednu moguću posledicu proisteklu iz te vaše aktivnosti mi ne prihvatamo odgovornost, jer ste u svakom trenutku svakako imali mogućnost da se na taj isti ChessKid.Com registrujete i sami - bez ikakve naše pomoći, a mogli ste i da odlučite da se ne registrujete.
  7. Nikome ne garantujemo da će zahvaljujući ovom sajtu ili povezanim sajtovima i licima naučiti da igra šah.
  8. Ovi uslovi mogu biti menjani, bez prethodne najave, konsultacije sa vama ili vašeg odobrenja. Ukoliko nećete više da koristite ovaj sajt, ne morate. Ukoliko ste se preko ovog sajta i zahvaljujući njemu registrovali na ChessKid.Com, a više nećete da budete registrovani ni tamo - taj deo oko ukidanja vašeg korisničkog naloga i brisanja vaših podataka sa njihovih servera rešite sa njima. Mi se time ne bavimo.