Šahovski turniri

Chess-Results.Com je najčešće korišćen server za najavu, ažuriranje, praćenje i skladištenje rezultata šahovskih turnira. Server je posvećen isključivo šahu i drugu svrhu nema.
Kako bi neki turnir bio prikazan na adresi Chess-results.com potrebno je da informacije o turniru (datum, vreme, igrače, parove, broj kola i slično) organizator turnira unese putem softvera koji se zove Swiss-Manager. Zanimljivo je da je oba ova resursa, i chess-results.com i Swiss-Manager, napravio isti čovek, Heinz Herzog, Austrijanac, sredinom 80-ih godina 20. veka. Zbog povoljne cene, ovu kombinaciju resursa za šahovske turnire koriste gotovo svi u šahovskom svetu, pa ćete tako, ukoliko počnete da pratite šah, neminovno dobijati informacije putem ova dva resursa.
U nastavku imate prečice do stranica republičkih saveza sa našeg (šireg) govornog područja, i na ovim stranicama klubovi organizatori turnira kače najave i rezultate. Naravno, ukoliko je neki klub i registrovan kao aktivan član našeg portala, tada ćete verovatno pronaći informacije o turnirima i ispod.

Šahovski turniri na chess-results.com


Turniri objavljeni na našem portalu

alt-tag-14.12.2019. - Šah u škole - REZULTATI-1
14.12.2019. - Šah u škole - REZULTATI
Zanimljivo kao i uvek, sa nekim novim nadama i starim šampionima
objavio DŠK Kapablanka 1992
pročitaj više

alt-tag-14.12.2019. - 26. tradicionalni turnir Šah u škole
14.12.2019. - 26. tradicionalni turnir Šah u škole - RASPIS
Novosadski šahovski klubovi Dnevnik i Kapablanka 1992 u subotu, 14. decembra, organizuju 26. tradicionalni dečji turnir Šah u škole.
objavio DŠK Kapablanka 1992
pročitaj više

© Rokada.Info - sajt pokrenuli roditelji dece koja igraju šah, 2020. -
sajt izradio besplatno i za svoju dušu tata dvojice malih šahista